CLV-LAN de organisatie

CLV LAN - de organisatie

Organisatie CLV-LAN

Wie zijn de organisatoren van de LAN party?

De organisatie van CLV-LAN bestaat uit een aantal werkgroepen, die de organisatie op school voor hun rekening nemen, en de organisatie Project:LAN die de crew technisch adviseert

 

CLV-LAN crew

Collin van Verseveld – Hoofdorganisator

Tobias Feld – Compomanager

Eva Boogaard  – Crew  

Keet Rogh  – Crew  

Timo Koen – Algemene hulp

Thomas Rood – Algemene hulp

Gilian van der Laan – Technische ondersteuning

Daniël Floor – Technische ondersteuning

Mark Duijf – Composerverbeheer/Netwerk

Corné Kelfkens – Catering

Vragen?

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen Voor overige vragen of opmerkingen over CLV-LAN kun je contact opnemen met clvlan@projectlan.nl.

 

Project:LAN

Jan-Willem Slok - Netwerk- en serverbeheerder Jeroen van Lent - Netwerk- en serverbeheerder Jorne Roefs - Algemeen advies Roel van der Jagt - Technisch advies

 

Wat is Project:LAN?

De non-profit organisatie Project:LAN, bestaande uit oud-leerlingen van het CLV, verzorgen ook deze keer de ruggengraat van de CLV-LAN, nl. de gehele infrastructuur van netwerk en stroom. Natuurlijk zijn er weer verschillende vrijwilligers die helpen bij op- en afbouwen. Ook bekleden een aantal enthousiaste mensen een functie als Field-Admin (ondersteuning van deelnemers tijdens de LAN).

Ook jouw hulp wordt op prijs gesteld. Indien je je wilt aanmelden, stuur dan een berichtje naar clvlan@projectlan.nl voor meer info. Wil je meer weten over het CLV-LAN netwerk? Stuur dan een mailtje naar jan-willem@projectlan.nl.  

Waar zitten de organisatoren?

De organisatoren zijn aanwezig in het NHQ (Network Head Quarters). Hier kun je terecht met vragen over het netwerk, of met algemene vragen over de LAN.

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)