CLV-LAN de organisatie

CLV LAN - de organisatie

Organisatie CLV-LAN

Wie zijn de organisatoren van de LAN party?

De organisatie van CLV-LAN bestaat uit een aantal werkgroepen, die de organisatie op school voor hun rekening nemen, en de organisatie Project:LAN die de crew technisch adviseert

 

CLV-LAN crew

Collin van Verseveld – Hoofdorganisator

Gilian van der Laan – Assistent-Hoofdorganisator

Daniël Floor – Compomanager

Tobias Feld – Composerverbeheer / Netwerk

Mark Duijf – Composerverbeheer/Netwerk

Timo Koen – Crew

Thomas Rood – Crew

Chester de Lang – Algemene hulp

Corné Kelfkens – Catering / Algemene hulp

Eva Boogaard  – Promotie  

Vragen?

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen Voor overige vragen of opmerkingen over CLV-LAN kun je contact opnemen met clvlan@projectlan.nl.

 

Project:LAN

Jan-Willem Slok - Netwerk- en serverbeheerder Jeroen van Lent - Netwerk- en serverbeheerder Jorne Roefs - Algemeen advies Roel van der Jagt - Technisch advies

 

Wat is Project:LAN?

De non-profit organisatie Project:LAN, bestaande uit oud-leerlingen van het CLV, verzorgen ook deze keer de ruggengraat van de CLV-LAN, nl. de gehele infrastructuur van netwerk en stroom. Natuurlijk zijn er weer verschillende vrijwilligers die helpen bij op- en afbouwen. Ook bekleden een aantal enthousiaste mensen een functie als Field-Admin (ondersteuning van deelnemers tijdens de LAN).

Ook jouw hulp wordt op prijs gesteld. Indien je je wilt aanmelden, stuur dan een berichtje naar clvlan@projectlan.nl voor meer info. Wil je meer weten over het CLV-LAN netwerk? Stuur dan een mailtje naar jan-willem@projectlan.nl.  

Waar zitten de organisatoren?

De organisatoren zijn aanwezig in het NHQ (Network Head Quarters). Hier kun je terecht met vragen over het netwerk, of met algemene vragen over de LAN.

Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
T (0318) 500 621
F (0318) 553 206
E info@clv.nl Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)