Promotievideo voor CLV-LAN:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CLV-LAN

Een traditie binnen het CLV is de 24 uur durende CLV-LAN party. Ongeveer 100 deelnemers (leerlingen en oud-leerlingen van het CLV) sluiten hun computer aan op een voor deze gelegenheid aangelegd netwerk. Gedurende 24 uur worden er computergames gespeeld en is er volop de gelegenheid om kennis uit te wisselen. Het soort games dat gespeeld wordt is heel divers: van “Need for Speed” tot “Call of Duty”. Er is dus voor iedereen wel wat te doen!

Het CLV is de enige school in de omgeving met een succesvolle LAN-party. Hier zijn we natuurlijk best een beetje trots op! De organisatie ligt volledig in handen van (oud-)leerlingen. Zij zorgen er samen voor dat alle benodigdheden geregeld, geïnstalleerd en geconfigureerd worden. In de loop der jaren hebben we een eigen administratiesysteem gebouwd en bovendien een compleet serverpark bij elkaar gekregen.

In 2003 werd er voor het eerst een CLV-LAN gehouden. Met ongeveer 30 deelnemers en een 100Mbit netwerk was de eerste editie in de Brugkuip een succes. Inmiddels, veertien jaar later, is het aantal deelnemers meer dan verviervoudigd, is de snelheid van het netwerk vertienvoudigd en zijn we al een aantal jaren te vinden in de Grote Kuip van het CLV. Het is opvallend dat er in het begin alleen maar jongens deelnamen aan de CLV-LAN, maar we zien gelukkig dat er ook steeds meer meisjes op het evenement afkomen.
 
Je kunt al meedoen vanaf € 10! Hiervoor krijg je van ons een gigabit netwerk aansluiting, een stroomaansluiting en 24 uur lang plezier terug! We bieden je een lounge, competities en nog veel meer!. Het is verder de bedoeling dat je je eigen computer mee naar school neemt en zelf zorgt voor eten en drinken. Wel hebben we een aantal sponsoren gevonden die je korting geven op je avondmaaltijd. Daarnaast is het mogelijk om voor een lage prijs een ontbijt, lunch en avondeten bij ons te bestellen.
 

 

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)