Decemberconcert

Donderdag 12 en vrijdag 13 december kunt u uw muzikale hart weer ophalen bij de CLV Decemberconcerten in de Petrakerk (20:00 uur) aan de Kerkewijk. Nieuw dit jaar is dat de concerten worden gecombineerd met een kerstmarkt. Leerlingen uit klas 2 van de talentklas Economics & Social Business nemen de organisatie daarvan op zich om zo opgedane kennis in praktijk te brengen. De opbrengsten van de decemberconcerten en de kerstmarkt komen ten goede aan het mooie project Stick2Uganda (www.stick2uganda.nl).

Al weken lang zijn meer dan honderd (oud)leerlingen en (oud)medewerkers druk aan het repeteren voor de Decemberconcerten. Koor en orkest brengen onder andere werken van Karl Jenkins (uit The Armed Man) en John Rutter (Shepherds Pipe Carol)  ten gehore. En los van elkaar waagt het koor zich aan bekende nummer als Hallelujah van Leonard Cohen en zal het orkest u verbazen met prachtige muziek uit The Phantom Of The Opera en Het Zwanenmeer. Een uitdagend en veelbelovend programma dus! Natuurlijk geeft het CLV ook weer een klein voorproefje van de CLV musical Hercules die in maart 2020 zal worden uitgevoerd.

Kaartjes voor deze sfeervolle avonden kosten €5 inclusief 4 muntjes die op de kerstmarkt (voor onder andere een drankje) kunnen worden besteed. U kunt de kaartjes op 12 en 13 december kopen (pinnen is mogelijk) op het CLV schoolplein of ’s avonds bij de ingang van de Petrakerk.
 

 

 

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)