Talentklas Economics and Social Business

Wil je alles weten over winstmaken in de breedste zin van het woord? Dan is de talentklas Economics and Social Business echt iets voor jou!

Tijdens de talentklas Economics and Social Business leer je dat winst maken meer is dan geld verdienen. De maatschappelijke en sociale impact hiervan is minstens zo belangrijk.

Programma Economics & Social Business

Jaar 1: Verkoop

Jaar 1 gaat over in-/verkoop. Het jaar begint met kennismaken met de ondernemerswereld door gastcolleges en onderzoeken bij ondernemers. Daarna gaan we aan de slag met het voorbereiden en uitvoeren van  de CLV Kerstmarkt.

In het tweede deel van het jaar organiseren we sportieve, technische en culturele activiteiten in samenwerking met andere talentrichtingen.

Hoe goed ben jij in verkopen?
 

Jaar 2: In the Spotlight

Jaar 2 richt zich op de promotie/marketing van het ondernemerschap. De leerlingen kiezen hun eigen lokale bedrijf, product of instelling die zij gaan promoten. De promotie is doelgroepgericht en zal ondersteund worden door Veenendaalse marketingbureaus.

Wie zet jij in de Spotlight?

 

Jaar 3: Bestemming onbekend

In jaar 3 ben je je eigen doel! Jij bepaalt je eigen plan. Je wordt geholpen door ervaren ondernemers bij je ondernemersplan, personal-marketing, financieringsconcepten en realisatie.

Waar gaat jouw reis naar toe?

 

Aanmelden
Aanmelden voor de talentklas Economics and Social Business doe je via het formulier dat wij je toesturen, nadat jouw aanmelding bij ons bekend is. Op het inschrijfformulier kruis je ook het vakje Economics and Social Business aan. Je kunt de antwoordenvelop gebruiken om het formulier aan ons terug te sturen.

Meer informatie
Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: e.blokker@clv.nl.

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)