Groep 8

Heb je interesse voor het CLV? Bij ons op school gaan we samen ontdekken waar je aanleg voor hebt, wat je leuke vakken vindt en van welke dingen je enthousiast wordt.

 

 

 

 

 

 

OPEN HUIS en oriënteren

Groep 8 kennismaken en oriënteren op het CLVKijk hier maar eens rond. Je kunt met de virtuele tour op de pagina 'Oriënteren' zelfs doen alsof je door de school wandelt.

Je kunt ook een kijkje nemen op onze speciale Open Huis website!

 

Aanmelding en toelating

Aanmelding en toelating op het CLVHier lees je alles over aanmelden, toelaten en inschrijven bij het CLV.

 

Voor de basisscholen

Aanmelding en toelating op het CLVBasisscholen downloaden hiernaast de formulieren voor het aanmelden van hun leerlingen bij het voortgezet onderwijs in Veenendaal. In de regio Veenendaal e.o.  melden de directeuren van de basisscholen hun leerlingen aan bij het voortgezet onderwijs. Ouders van leerlingen buiten deze regio kunnen contact opnemen met de heer A. van Houwelingen (afdelingsleider brugklassen en lid van de toelatingscommissie). Voor leerlingen die door verhuizing tijdens hun schoolloopbaan willen overstappen naar het CLV: neem contact op met de afdelingsleider van het leerjaar van toelating via (0318) 500 621.

 

Extra informatie bij het inschrijfformulier:

Wanneer je kiest voor het CLV (mavo, havo, atheneum of gymnasium) dan is het ook mogelijk om een van de vier talentrichtingen (sport, kunst- en cultuur, science of Economics and Social Business) te kiezen. Nadat we jouw inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen we je een keuzeformulier voor de talentrichting.

Voor gymnasiasten geldt dat de uren van de talentklas (twee uur in de week) komen bovenop de huidige lestabel.

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)