Groep 8

Heb je interesse voor het CLV? Bij ons op school gaan we samen ontdekken waar je aanleg voor hebt, wat je leuke vakken vindt en van welke dingen je enthousiast wordt.

 

 

 

 

 

 

OPEN HUIS en oriënteren

Groep 8 kennismaken en oriënteren op het CLVWil je meer weten over het CLV en ben je benieuwd hoe leeftijdsgenoten het CLV ervaren? Klik dan snel op een van de rechterpagina's.

 

Aanmelding en toelating

Aanmelding en toelating op het CLVHier lees je alles over aanmelden, toelaten en inschrijven bij het CLV voor de verschillende leerlagen, mavo, havo en vwo.

Ben je nog niet toe aan het voortgezet onderwijs, dan biedt het CLV een tussenjaar, het Junior College.

Junior College
Junior College is bedoeld voor leerlingen die qua intelligentie en potentie het vwo goed aankunnen, maar nog niet toe zijn aan het voorgezet onderwijs. Op het Junior-College wordt er samen gewerkt aan deze hulpvragen zodat leerlingen de overstap vervolgens met succes kunnen maken. Voor meer informatie en aanmelding klik hier

 

Voor de basisscholen

Aanmelding en toelating op het CLVBasisscholen downloaden hiernaast de formulieren voor het aanmelden van hun leerlingen bij het voortgezet onderwijs in Veenendaal. In de regio Veenendaal e.o.  melden de directeuren van de basisscholen hun leerlingen aan bij het voortgezet onderwijs. Ouders van leerlingen buiten deze regio kunnen contact opnemen met de heer A. van Houwelingen (afdelingsleider brugklassen en lid van de toelatingscommissie). Voor leerlingen die door verhuizing tijdens hun schoolloopbaan willen overstappen naar het CLV: neem contact op met de afdelingsleider van het leerjaar van toelating via (0318) 500 621.

 

Extra informatie bij het inschrijfformulier:

Wanneer je kiest voor het CLV (mavo, havo, atheneum of gymnasium) dan is het ook mogelijk om een van de vier talentrichtingen (sport, kunst- en cultuur, science of Economics and Social Business) te kiezen. Nadat we jouw inschrijfformulier hebben ontvangen, sturen we je een keuzeformulier voor de talentrichting.

Voor gymnasiasten geldt dat de uren van de talentklas (twee uur in de week) komen bovenop de huidige lestabel.

 
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)