Christelijk Lyceum Veenendaal  
print

Nieuws

Gilbert on tour

Wellicht heb je al gehoord over de culturele theaterroute Gilbert on tour in Veenendaal.

Van 18 tot en met 21 juni ontdek je wandelend langs diverse culturele instellingen wie Gilbert van Schoonbeeke was en welke inspiratie hij vandaag de dag brengt. Wij, Talentklas Kunst & Cultuur, zijn door de organisatie uitgenodigd, net als de andere middelbare scholen uit Veenendaal, om de afsluiting van de route te verzorgen. Wij mogen dat doen op dinsdagavond 18 juni.

Voor deze afsluiting maken we een kleine mix van verschillende voorstellingen die de leerlingen van Kunst & Cultuur en Kunst & Cultuur Management gemaakt hebt. De performance van de Dans en Design groep door klas 1 past goed bij het thema. Afgelopen week hebben we dit met de leerlingen besproken en zij zijn ook erg enthousiast en zouden graag hun creaties tonen op het podium.

Iedere avond start om 19.00 uur een tour bij Theater de Lampegiet. Elke act duurt 15 minuten met daarna een transitie van 5 minuten om naar de volgende locatie te wandelen. Iedere avond worden er zodoende op de vier locaties voorstellingen gegeven. Onze act is de afsluiter tussen 21.30 uur en 22.00 uur in Theater de Lampegiet en duurt in totaal een kwartier. We verzamelen om 20.00 uur bij de artiesteningang van Theater de Lampegiet om nog een keer te repeteren voor het stuk, om 22.00 uur zijn we klaar.

Meer informatie over het event vind je hier. Toegang tot het evenement is gratis.

Copyright (c) 2020 CLV website
 
contactgegevens Christelijk Lyceum Veenendaal
bezoekadres: Kerkewijk 149 VEENENDAAL
postadres: Postbus 41, 3900 AA Veenendaal
telefoonnr: 0318-500621
fax: 0318-553206
e-mail: info@clv.nl