Christelijk Lyceum Veenendaal  
print

Nieuws

Regiofinales Olympic Moves in Veenendaal

Op 11 april wordt in Veenendaal één van Nederlands grootste regiofinales van Olympic Moves georganiseerd. Ruim 1500 middelbare scholieren komen voor de sportcompetitie naar Veenendaal. De organisatie van het evenement ligt in handen van het Christelijk Lyceum Veenendaal (CLV), de Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal (CSV), het Rembrandt College en Team Veenendaal. In de organisatie worden zij ondersteund door studenten Sportkunde en ALO.

Olympic Moves is sinds 2003 uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Het doel van Olympic Moves is middelbare scholieren kennis laten maken met diverse vormen van sport, waarbij plezier centraal staat.

Samenwerking
Veenendaal heeft er een mooi sportevenement bij, dankzij de samenwerking tussen scholen. “Het is geweldig dat wij als middelbare scholen samen één van de grootste regiofinales organiseren. Niet alleen geeft deze samenwerking scholieren de kans om te sporten, ook is het goed voor verdere samenwerking tussen scholen.”, aldus Linda van de Wetering, van het CSV.  Robert-Jan van Wiggen, van het CLV vult aan: “We zien dat de samenwerking goed gaat en bespreken daarom nu ook andere projecten en ontwikkelingen in het onderwijs met elkaar, zoals het maatwerkleren voor prestatiesporters. Uiteindelijk kunnen we samen meer bereiken.”

Regiofinales in Veenendaal
De regiofinales vinden plaats op twee dagen. “Op donderdag 15 maart vond het zaalvoetbaltoernooi plaats en op donderdag 11 april organiseren we veldvoetbal, hockey, atletiek, softbal, frisbee en Floorball. Tijdens deze toernooien sporten honderden Veenendaalse scholieren van verschillende middelbare scholen samen. Dat is fantastisch!” Aldus, Timo Valk docent van het Rembrandt College.

Meer informatie
Voor meer informatie over Olympic Moves in Veenendaal, ga je naar: www.kvlo.nl/olympicmoves of bel naar Sportservice Veenendaal, via: (0318) 519 010.

Copyright (c) 2020 CLV website
 
contactgegevens Christelijk Lyceum Veenendaal
bezoekadres: Kerkewijk 149 VEENENDAAL
postadres: Postbus 41, 3900 AA Veenendaal
telefoonnr: 0318-500621
fax: 0318-553206
e-mail: info@clv.nl