Christelijk Lyceum Veenendaal  
print

Nieuws

Onze week in Parijs

"Iedereen is opgelucht als we uit de warme bus zijn gestapt. De frisse lucht doet ons goed. We staan meteen tegenover de indrukwekkende Arc de Triomphe. Alsof we nog niet genoeg hebben gezweet in de bus, mogen we de trappen beklimmen van het gebouw. Maar het is het waard. Het uitzicht is adembenemend. Van bovenaf kun je van een afstand alle bezienswaardigheden zien. We krijgen meteen een gave indruk van de stad. 

De eerste koopjes worden gedaan als we over de Champs-Elysees lopen. De warme zon schijnt over de winkels en cafeetjes. De sfeer is goed. Het zorgt ervoor dat iedereen zin heeft in de rest van de week!

Parijs, stad van de liefde, stad van het licht, stad van de lange wandelingen. Het advies om goede schoenen aan te doen, was niet overdreven! We struinen alle straten van Parijs af, om alle monumenten en musea te bezoeken. Tijdens de wandelingen komen we alle soorten mensen tegen. Geen moment van verveling dus.

Elke dag sluiten we af bij ons gastgezin. Daar krijgen we lekker eten, en kunnen we onze ‘Frans-skills’ uit de kast trekken. Maar met google-translate kom je ver zat. De gastgezinnen zijn super lief, en zorgen ervoor dat we ons thuis voelen. Al met al heeft iedereen het naar zijn zin en kijken we veel uit naar de rest van de week!

Liefs, Joëlle"

 

  • Onze week in Parijs
  • Onze week in Parijs
Copyright (c) 2020 CLV website
 
contactgegevens Christelijk Lyceum Veenendaal
bezoekadres: Kerkewijk 149 VEENENDAAL
postadres: Postbus 41, 3900 AA Veenendaal
telefoonnr: 0318-500621
fax: 0318-553206
e-mail: info@clv.nl