Christelijk Lyceum Veenendaal  
print

Nieuws

s(C)ool Running is begonnen!

Afgelopen woensdag heeft het CLV, samen met alle andere middelbare scholen in Veenendaal, de aftrap gegeven aan het project s(C)ool Running. Een groep sportievelingen heeft onder leiding van Maarten Stuivenberg de fakkel gedragen op de atletiekbaan van VAV. Een mooie start van het project. Op 19 oktober sluiten we het af met de Veenendaal City Run, een run door het centrum van Veenendaal.

Tijdens de lessen bewegingsonderwijs wordt er gestart met de 0-meting over 2500 meter, halverwege de periode volgt de tussenmeting om te eindigen met de eindmeting. Leerlingen krijgen op deze manier inzicht over hun gemaakte ontwikkeling.

De ultieme afsluiting is op vrijdag 19 oktober in het centrum van Veenendaal. Alle leerlingen van sportklas 2 doen mee aan de Veenendaal City Run. Zit je niet in de sportklas, dan ben je ook van harte welkom. Inschrijven kan bij Niels ten Have.

Veenendaal City Run start op de Markt en gaat dwars door het centrum van Veenendaal. Dit jaar wordt er groots ingezet op entertainment. Zo zorgt een DJ met zijn muziek en lasers voor sfeer op de markt, kom je onderweg artiesten tegen en word je verrast als je door de Blacklight-street rent! Op deze manier wordt 5 kilometer hardlopen een stuk makkelijker. Voor de start ontvang je een LED foamstick en breeklichtjes en na de finish wacht er een glow-medaille op je.

  • s(C)ool Running is begonnen!
  • s(C)ool Running is begonnen!
  • s(C)ool Running is begonnen!
  • s(C)ool Running is begonnen!
  • s(C)ool Running is begonnen!
  • s(C)ool Running is begonnen!
  • s(C)ool Running is begonnen!
Copyright (c) 2019 CLV website
 
contactgegevens Christelijk Lyceum Veenendaal
bezoekadres: Kerkewijk 149 VEENENDAAL
postadres: Postbus 41, 3900 AA Veenendaal
telefoonnr: 0318-500621
fax: 0318-553206
e-mail: info@clv.nl