Christelijk Lyceum Veenendaal  
print

Nieuws

Kunst en Cultuur klas 2 presenteert!

Op 29 november hebben alle leerlingen van klas 2 K&C aan elkaar gepresenteerd wat ze de afgelopen lessen gemaakt hebben. De leerlingen van Dans & Vlog hebben zelf een vlog gemaakt waarin ze hun ochtendritueel hebben gefilmd. Vanuit deze vlog hebben de leerlingen in groepjes een eigen choreografie gemaakt. Tijdens de presentatie werden de vlogs geprojecteerd op een groot plastic zeil en aan beide zijden van het zeil werd gedanst. Een hele dynamische presentatie!

De groep Theater & Bewegen hebben twee voorstellingen gemaakt met veel humor erin. We zagen een muur waar telkens verschillenden handen van de leerlingen doorheen kwamen. Met hun handen gestoken in witte handschoenen vertelden ze een verhaal. Zo werd een romantisch diner in een restaurant verstoord door zingende sokpoppen.

De groep van Muziek & Fotografie hebben in groepjes een popnummer muzikaal verbouwd en foto’s gemaakt in de stijl van hun artiest of band. Het was een leuke middag vol creatieve uitwisseling. De leerlingen en docenten hebben de eerste module met enthousiasme afgesloten.

De foto’s zijn gemaakt door Jaylinn Versteeg en Eline Tuithof

Copyright (c) 2020 CLV website
 
contactgegevens Christelijk Lyceum Veenendaal
bezoekadres: Kerkewijk 149 VEENENDAAL
postadres: Postbus 41, 3900 AA Veenendaal
telefoonnr: 0318-500621
fax: 0318-553206
e-mail: info@clv.nl