print

Nieuws

K&C 2 en 3 op Amateurkunstfestival

Zaterdag 8 februari was de 3e editie van het jaarlijkse amateurfestival in Veenendaal. Ook de leerlingen van het CLV uit de kunst & cultuurklas mochten deelnemen aan dit festival.  Klas 3 mocht optreden in de grote zaal en lieten hun toneelstuk zien dat ze in de afgelopen weken samen hebben ontwikkeld en gerepeteerd. Het thema van dit stuk is net als in klas 1 en 2 dit schooljaar ‘CRAZY’ dat resulteerde in een toneelstuk over een schoolklas op een kostschool waarbij de leerlingen in opstand komen tegen het strakke regime. Alle leerlingen willen hun eigen identiteit ontplooien! Deze opvoering dient als voorproefje op de grote Showcase  van k&C op 23 juni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klas 2 heeft met 3 groepen opgetreden in de foyer voor een groot publiek. De groep theater liet een toneelstuk zien wat een kijkje bied in het bejaardentehuis van de toekomst. Hier is  geen geld en zijn er gen middelen meer om ouderen te helpen. Hierdoor komen de bejaarden in opstand tegen het verzorgende personeel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De groep muziek had een eigen act ontwikkeld op een bestaand popnummer. Bijzonder hieraan is dat er niet alleen werd gezongen maar dat leerlingen een ritme en choreografie hebben bedacht met stuiterende ballen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het optreden van klas 2 werd afgesloten met de dans ‘Crazy’ waarin de leerlingen een spetterende showdans lieten zien met diverse elementen zoals tapdansen. De energie spatte er vanaf tijdens deze laatste act.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was een geslaagde middag waarin alle leerlingen weer een ervaring rijker zijn in het performen voor publiek en enthousiast hun talent hebben kunnen laten zien!

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)