print

Nieuws

Talentprojecten

De hele week mag je naar school en krijg je allerlei nieuwe dingen aangeboden en toch is dat soms niet genoeg. Je wilt méér leren. En je wilt andere dingen leren. Je bent heel zelfstandig en je hebt niet alle lessen nodig om bij te blijven.


Herkent u dit? Voor deze leerlingen lanceren we dit cursusjaar de ‘Talentprojecten’. Deze projecten bieden verbreding en zijn ontwikkeld door Bureau Talent. Er is een breed pakket aan keuzemogelijkheden binnen de gebieden Taal, Kunst & Cultuur; Natuur, Techniek & Evolutie en Mens & Maatschappij. Voor meer informatie: https://bureautalent.nl/nl/talentprojecten

Binnen een online omgeving worden alle projecten aangeboden. De leerling kiest een onderwerp van zijn of haar interesse en het ontdekken kan beginnen. Aan de hand van filmpjes, uitleg en vragen verdiepen leerlingen zich in het onderwerp en ontwikkelen een product waarmee het project wordt afgesloten. De leerling wordt online begeleid en krijgt feedback. En wat helemaal mooi is; er zijn zo’n 34 verschillende projecten waardoor er veel keuze is en de leerling zich ook kan verdiepen in meerdere onderwerpen per jaar.

Aan het einde van het schooljaar is er een feestelijke afsluiting waarin de leerlingen kunnen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Binnenkort volgt er meer informatie over de toelatingseisen en hoe leerlingen zich kunnen opgeven.

Voor meer informatie kunt u mailen naar mevrouw Romkes; h.romkes@clv.nl

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)