print

Nieuws

Laptop voor school; webshop The Rent Company is open!

De toekomst zal voor iedereen meer technologisch ingericht zijn. Als school hebben we een belangrijke taak om de leerlingen daar op voor te bereiden. Het CLV heeft het onderwijs daarop aangepast. Wij bieden laptopondersteund onderwijs waarbij leerlingen beschikken over een eigen device (laptop). Aangezien de leerlingen hierbij ook een eigen laptop mogen gebruiken, noemen we dit Bring Your Own Device, oftewel BYOD-onderwijs.

De aanschaf van een laptop gebeurt door de ouder(s)/verzorger(s). Dat kan via een leverancier The Rent Company waar wij als school afspraken mee hebben gemaakt of privé. The Rent Company biedt naast een goede prijs-/kwaliteitsverhouding een speciale onderwijsgarantie en ondersteuning via een helpdesk op school: bij een defect kan de laptop op school worden omgeruild voor een vervangende laptop. Bovendien is het mogelijk om via The Rent Company een laptop te huren.

Kijk hier voor meer informatie over BYOD-onderwijs, de aanschaf van een laptop en de mogelijkheid tot bestellen via The Rent Company.

 

 

 

 

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)