print

Nieuws

School dicht tot 1 juni

Minister-president Rutte heeft dinsdag 21 april aangegeven dat de Scholen voor voortgezet onderwijs op zijn vroegst pas weer per 1 juni 2020 open gaan. Hij roept de middelbare scholen op om na te denken over een 'anderhalvemeterschool'. 
 

Bericht van 31 maart
Zoals dinsdag 31 maart bekend is gemaakt, blijven we onderwijs op afstand verzorgen tot de meivakantie. Dat is effectief nog 12 dagen. Tot nu toe kiezen we voor diagnostisch of formatief toetsen, zonder (meetellend) cijfer, behalve voor opdrachten. Aan de sectievoorzitters is gevraagd in hun vaksectie te overleggen over mogelijkheden om ook andere toetsen te geven. Examenkandidaten krijgen apart bericht, in eerste instantie over inhaal-schoolexamens.

Bericht van 15 maart
Zojuist is het landelijke besluit bekendgemaakt dat de scholen dichtgaan tot 6 april. Iets dergelijks hebben we niet eerder meegemaakt.

Morgen en overmorgen zullen de medewerkers van het CLV zich vooral buigen over de vraag hoe wij onze leerlingen op afstand onderwijs kunnen geven, met prioriteit voor onze examenleerlingen. Ongetwijfeld zal blijken dat de nood vindingrijk maakt.

Gezamenlijk spannen we ons op het CLV in om deze bijzondere periode zo goed mogelijk door te komen.

We wensen iedereen veel sterkte en vertrouwen de komende tijd.

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)