print

Nieuws

Nationaal schoolontbijt nu ook op het CLV!

Donderdagochtend 7 november werden alle brugklasleerlingen van het CLV door het Nationaal Schoolontbijt getrakteerd op een lekker, gezond en uitgebreid ontbijt. Mede mogelijk gemaakt door Party Verhuur Pieter Valkenburg, zij verzorgden geheel kosteloos, de borden en het bestek. Een goed en gezond ontbijt zorgt voor energie en dat kunnen brugklasleerlingen wel gebruiken.

Nationaal schoolontbijt
In de  17e editie is het Nationale schoolontbijt voor het eerst ook beschikbaar voor het Voortgezet Onderwijs (VO).  Samen met ruim 2.700 scholen en een half miljoen (!) kinderen doet het Christelijk Lyceum Veenendaal (CLV) dit jaar mee aan het Nationaal Schoolontbijt.

Het pakket is samengesteld volgens de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Behalve een ontbijt leren de leerlingen ook alles over een gezonde start van de dag

Gezonde school
Het CLV is een gezonde school en werkt doorlopend aan het verbeteren van de gezondheid van haar leerlingen, want een gezonde leerling zit goed in zijn of haar vel en dat zie je terug in de prestaties. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat er bewuste keuzes worden gemaakt in het aanbod van de kantine. Daarnaast is er voorlichting en coaching mogelijk op gebied van lifestyle. 

  • Nationaal schoolontbijt nu ook op het CLV!
  • Nationaal schoolontbijt nu ook op het CLV!
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)