print

Nieuws

Nog 1 nachtje slapen!

Morgen is het zover! De examenuitslag wordt dan bekend gemaakt! 

We geven jullie bij deze inzicht in het verloop van morgen.

Om 8.00 uur is de bekendmaking van de N termen. Hier wordt duidelijk met welke formule de cijfers berekend kunnen worden. Mocht je zelf benieuwd zijn dan kun je morgen via cito.nl de N termen vinden.

Je kunt eventueel via n-term.nl al een berekening maken van bijvoorbeeld je cijfer van Engels (als je zelf je punten uitgerekend hebt).

Na de bekendmaking van de N termen gaan we alles op orde maken en controleren. Als de data allemaal verwerkt zijn dan hebben de docenten nogmaals controle en overleg (over bijvoorbeeld de beste keuzes voor herexamens van leerlingen die het niet gehaald hebben).

De mavo examenleerlingen worden vanaf 11.00 uur gebeld, de andere examenleerlingen vanaf ongeveer 13.00 uur. Let op: dit is later dan de oorspronkelijke planning!

Als je nog niet geslaagd bent word je verzocht om direct naar school te komen. Je kunt dan bij je mentor terecht om te praten over je cijferlijst, het vervolg en een eventueel herexamen.

Leerlingen die geslaagd zijn, worden om 14.30 uur op school verwacht bij hun mentor. De mavo leerlingen in het mavohuis, 1e verdieping, de andere examenleerlingen in de oude gymzalen. Zij ontvangen daar hun cijferlijst.  En kunnen eventuele herexamens opgeven.
 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)