print

Nieuws

Onze week in Parijs

"Iedereen is opgelucht als we uit de warme bus zijn gestapt. De frisse lucht doet ons goed. We staan meteen tegenover de indrukwekkende Arc de Triomphe. Alsof we nog niet genoeg hebben gezweet in de bus, mogen we de trappen beklimmen van het gebouw. Maar het is het waard. Het uitzicht is adembenemend. Van bovenaf kun je van een afstand alle bezienswaardigheden zien. We krijgen meteen een gave indruk van de stad. 

De eerste koopjes worden gedaan als we over de Champs-Elysees lopen. De warme zon schijnt over de winkels en cafeetjes. De sfeer is goed. Het zorgt ervoor dat iedereen zin heeft in de rest van de week!

Parijs, stad van de liefde, stad van het licht, stad van de lange wandelingen. Het advies om goede schoenen aan te doen, was niet overdreven! We struinen alle straten van Parijs af, om alle monumenten en musea te bezoeken. Tijdens de wandelingen komen we alle soorten mensen tegen. Geen moment van verveling dus.

Elke dag sluiten we af bij ons gastgezin. Daar krijgen we lekker eten, en kunnen we onze ‘Frans-skills’ uit de kast trekken. Maar met google-translate kom je ver zat. De gastgezinnen zijn super lief, en zorgen ervoor dat we ons thuis voelen. Al met al heeft iedereen het naar zijn zin en kijken we veel uit naar de rest van de week!

Liefs, Joëlle"

 

  • Onze week in Parijs
  • Onze week in Parijs
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)