print

Nieuws

Trainers Sportklas Highschool stellen zich voor

Komend schooljaar kunnen leerlingen die kiezen voor Sportklas zich inschrijven voor Sportklas Highschool. Met de toevoeging van de variant Sportklas Highschool bínnen de Sportklas ontstaat de mogelijkheid tot specialisatie in één sport. De deelnemers krijgen door extra training een verdieping in hun sport en zo kans om een hoger niveau te bereiken.

Het gaat om talentontwikkeling door meer trainingsuren en een uitgebreide begeleiding. Een schoolweek voor leerlingen Sportklas Highschool kent zes uren sport en begeleiding. Dit zijn vier trainingsuren als Maatwerk op dinsdag en woensdag ochtend. Daarnaast krijgen de leerlingen tijdens de Talenturen ’s middags studiebegeleiding zelfstudietijd/ruimte. Ook volgen de leerlingen een uur ASM (Atletic-skills-model) training.

De trainingen vinden plaats bij de verenigingen door gecertificeerde trainers. Sportklas Highschool start met voetbal, atletiek, kickboksen en tennis. Middels een samenwerkingsverband met het Pallas Athene college in Ede kunnen leerlingen deelnemen aan turnen, korfbal en waterpolo. De verenigingen/trainers verzorgen trainingsmomenten op eigen locatie op de trainingsmomenten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er selecties plaats vinden.

Hier stellen de trainers zich voor. En op de website vind je meer informatie over Sportklas Highschool.

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)