print

Nieuws

Decemberconcerten, 13 & 14 december

De dagen worden korter, buiten is het steeds kouder en op het CLV klinken de Christmas carols door de gangen… Er wordt al hard geoefend door ruim 100 leerlingen en medewerkers om op donderdag 13 en vrijdag 14 december twee sfeervolle avonden vol (kerst)muziek te laten klinken in de Petrakerk. Noteer deze data van de Decemberconcerten alvast in uw agenda!

Het orkest speelt onder andere The Hummel Gets The Rockets, beter bekend als dé titelmuziek van Expeditie Robinson. Ook wagen ze zich aan de Notenkraker en Minnie the Moocher. Samen met het orkest brengt het koor onder andere Only time van Enya en het Roemeense Glory to the lamb ten gehore. Het koor zingt Christmas carols zoals The first nowell en The virgin Mary had a baby boy. En met Christmas night staat er uiteraard weer een muziekstuk van John Rutter op het programma. Een uitdagend en veelbelovend programma dus! Natuurlijk geven we ook weer een klein voorproefje van de CLV musical die in maart 2019 zal worden uitgevoerd. Dit schooljaar is dat De prins en de wonderlamp.

Laat deze sfeervolle avond(en) niet aan u voorbij gaan! Kaartjes kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 28 november bij de receptie van het theoriehuis en op de avonden van de concerten in de kerk zelf. Reserveren kan natuurlijk ook via g.brunsveld@clv.nl. We zien u graag op 13 of 14 december om 20.00 uur in de Petrakerk, Kerkewijk 135 in Veenendaal. 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)