print

Nieuws

31e editie CLV-LAN 16 en 17 november

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 november vindt de 31ste editie van de CLV-LAN plaats! Op dit moment zijn de 170 tafels allemaal uitverkocht, dus het belooft weer een gezellige editie te worden!

Vrijdag 16 november gaan de deuren om klokslag 16:00 open en kunnen de deelnemers zich inchecken en hun spullen opzetten. Vanaf dan begint een gevarieerd programma van competities die de hele nacht en de daaropvolgende zaterdag zullen doorgaan. Onder andere de games Rocket League, Trackmania, Fortnite en Minecraft worden in competitieverband gespeeld. Naast de officiële competities kunnen deelnemers natuurlijk ook onderling tegen elkaar spelen. We hebben weer een aantal lokale sponsors bereid gevonden om voor mooie prijzen te zorgen! We willen daarom MultiMediaCenter Veenendaal en The Maxx bedanken voor hun medewerking.

Gedurende het evenement wordt gezorgd voor diner, ontbijt en lunch voor de deelnemers die zich daarvoor hebben opgegeven. Dit alles met hulp van New York Pizza, Snackbar De Boslaan en Onze Winkel Oost. Project:LAN, een groep oud-leerlingen van het CLV, verzorgt een snel gigabit netwerk en een stabiele stroomvoorziening waardoor de pc's en consoles van de deelnemers supersnel met elkaar kunnen worden verbonden. Samen met de CLV-LAN crew zorgen ze ervoor dat alles in goede banen loopt.

Bezoekers zijn van harte welkom om te komen kijken. Dit kan vrijdag van 16:00 tot 23:59 en zaterdag van 07:00 tot 16:00. De ingang bevindt zich bij de nooddeur aan de linkerkant van het Theoriehuis, gezien vanaf de Kerkewijk.

Zaterdag om 16:00 is het al weer tijd om de kabels op te rollen en de spullen in te pakken. Op dat moment nemen we ook alvast een beetje afscheid van de Grote- en Kleine Kuip in hun huidige vorm vóór de renovatie; een locatie waar we jaren lang met veel plezier gebruik van hebben gemaakt. In maart 2019 zijn we uiteraard weer terug met een nieuwe editie. Meer daarover later!

Meer informatie voor deelnemers is hier te vinden. Heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de organisatie: clvlan@projectlan.nl.

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)