print

Nieuws

Nederlands Kampioenschap What’s Your Talent

Op 7 juli jl. streden in Bilthoven zes duo’s om de titel NK scholierenbeachvolleybal. Achttien talentvolle jongens deden afgelopen weken mee aan het project van de volleybalbond om beachvolleybal bekendheid te geven én talenten te scouten voor de sport.

Voorafgaand aan het NK was er een toernooi Talenten vs Docenten. Een flink aantal medewerkers ging de uitdaging met de jongens aan. Dat de voorbereidingen op het NK goed verlopen waren bleek wel uit het aantal winstpartijen van de jongens tegen de docenten.

Van de 18 deelnemers deden zes koppels mee aan het NK. In de categorie onder de 15 jaar werd een 2de en 3de plaats bereikt door de koppels Bart Bakker/Daniel Bos en Mika Rentink/Milan van Dijk.

In de top-10 wisten Tom Veldhuizen/Julian Boom en Thomas v d Meent/Luc Goudsblom een plek te bemachtigen. Finn Kuipers/Olaf Schouten en Jeroen van de Brink/Stefan van de Dikkenberg deden ervaring op om ook volgend jaar weer deel te nemen.

De organisatie van het toernooi was goed voor elkaar. Op deze warme dag kregen alle jongens een bidon en er werd hen op het hart gedrukt echt goed te drinken. Tussen de middag stond een hele tafel vol met broodjes, beleg en drinken klaar. Leuk ook om te zien hoe de jongens elkaar opzochten om tegen elkaar te spelen of tips te geven over hoe een tegenstander speelde.
 

  • Nederlands Kampioenschap What’s Your Talent
  • Nederlands Kampioenschap What’s Your Talent
  • Nederlands Kampioenschap What’s Your Talent
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)