print

Nieuws

Geslaagde triatlonprojecten

Afgelopen week werden twee triatlonprojecten succesvol afgesloten met een oefentriatlon. In en rondom het zwembad in Veenendaal werden de drie disciplines (zwemmen, fietsen en lopen) gecombineerd in een wedstrijd voor leerlingen.

De laatste module voor sportklas twee was er een waarin leerlingen konden kiezen voor het trainen voor een meerkamp op de atletiekbaan of een triatlon. Op woensdagmiddag 6 juni werkten de sportklasleerlingen die gekozen hadden voor de module triatlon zich in het zweet. Met de handen in de lucht en een grote glimlach trokken zij nog een laatste sprint naar de finish, onder toeziend oog van de grootmeester van de triatlon: Rob Barel.

Het tweede project dat in samenwerking met de triatlonvereniging VZC en middelbaren scholen in Veenendaal is opgezet kende ook een afsluitende wedstrijd. Leerlingen konden zich inschrijven voor negen trainingen met een oefentriatlon en korting op deelname aan de grote triatlon in augustus. Een aantal leerlingen van het CLV hadn zich daarvoor ingeschreven en sloot het project af op zaterdagochtend 9 juni. Het levert veel enthousiaste verhalen op. We hopen op een heleboel aanmeldingen voor de bekende triatlon van Veenendaal op zaterdag 25 augustus aanstaande!

  • Geslaagde triatlonprojecten
  • Geslaagde triatlonprojecten
  • Geslaagde triatlonprojecten
  • Geslaagde triatlonprojecten
  • Geslaagde triatlonprojecten
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)