print

Nieuws

What's your Talent?

De Nevobo heeft het CLV weer als één van de 25 scholen gevraagd mee te doen aan What’s your Talent? De Nevobo scout talentvolle jongens (in de leeftijdscategorie 13-17 jaar) zonder (beach)volleybalervaring om zich te ontwikkelen in deze voor hen nog onbekende sport.

In schooljaar 2017-2018 is dit project vanuit de Nevobo opgezet en heeft de sectie Bewegingsonderwijs achttien talentvolle jongens geselecteerd. Met deze groep is onder schooltijd gedurende een periode van 10 weken getraind en hun enthousiasme is niet onopgemerkt gebleven! De leerlingen van het CLV figureerden in promotiemateriaal (filmpjes en foto’s) voor het vervolg van dit project. Klik hier en hier om de filmpjes te bekijken. Foto's zijn gemaakt door Ronald Hoogendoorn ©.

Op dinsdag 3 april aanstaande vindt de selectietraining voor het komende traject plaats. De beach accommodatie naast het zwembad in Veenendaal is dan weer in gebruik. De leerlingen die uiteindelijk geselecteerd worden volgen tijdens het trainingstraject (april-juni) 10 trainingen. Deze trainingen worden onder schooltijd gehouden.

Na het trainingstraject kunnen de leerlingen op 7 juli meedoen aan het NK What's Your Talent in Scheveningen. De Nevobo is met scouts ter plaatse om mogelijke toptalenten te benaderen. De meest kansrijke jongens worden gescout voor regionale verenigingen, regionale trainingscentra en misschien zelfs voor een trainingsstage onder leiding van BeachTeam Nederland.

Wiebe Westerterp en Jarno van Elst

  • What's your Talent?
  • What's your Talent?
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)