print

Nieuws

Vastenactie voor ICF

Op woensdag 14 februari hebben alle eerste klassen een presentatie bijgewoond van Cees Molenaar, voorganger van ICF (Internationale Christelijke Familie) Veenendaal. Hij heeft met medewerking van twee jonge vluchtelingen, een broer en zus uit Afghanistan, verteld over ICF en hoe het leven van veel vluchtelingen in Nederland eruitziet.

De leerlingen zullen tot de Pasen op allerlei manieren geld inzamelen voor ICF. De mentoren zullen hen daarbij ondersteunen. Met het geld van de Vastenactie kan ICF vluchtelinggezinnen uit Veenendaal en omgeving financieel steunen, zodat zij aankomende zomer kunnen deelnemen aan een vakantiekamp van ICF in Nederland. Het is een speciaal kamp waarbij vluchtelingen uit verschillende landen een week bij elkaar zijn om elkaar te bemoedigen en een fijne tijd te hebben. Er is ruimte voor Bijbelstudie en overdenking, samen koken en eten en veel ontspanning. Kinderen kunnen ook sporten, spelen en zwemmen.

We hopen dat de eerste klassen van het CLV een mooi bedrag zullen inzamelen zodat ICF  veel gezinnen een fijne zomerweek kunnen bezorgen! Veel succes en hartelijk bedankt alvast!

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)