print

Nieuws

Topsportteam CLV op de foto

De vier talentvolle (top)sporters Annelies, Danique, Marit en Dionne van Topsportteam CLV zijn deze week op de gevoelige plaat vastgelegd. Op uitnodiging van mediabedrijf LUKKIEN (fotografie, film, design, audio en bekend van opnames van The Voice) kwamen we voor een fotoshoot.

Dinsdag vertrokken de docenten Germans en Westerterp als docenten BO betaamd per fiets met een deel van Topsportteam richting Ede. Ook huisfotograaf en V6-leerling Job ging als nieuwsgierig assistent mee. Betrokken ouders brachten de andere leden per auto, ook omdat een trampoline, mat en step werden meegenomen voor de shoot!

De imposante ontvangsthal, de dure auto’s voor de deur (die grote artiesten terplaatse verraadde) en een ontvangstcomité van producer, fotograaf en visagiste maakte de middag onvergetelijk. De sportieve meiden werden voor de shoot onder handen genomen door de visagiste. De fotograaf legde daarna veel verschillende sportieve poses vast. Zelfs schoolfotograaf Job werd als assistent betrokken en regelde een stageplek voor zijn studie communicatiewetenschappen!

De spanning houden we er nog even in, binnenkort zullen de foto’s op school vertoond worden. Nu een tipje van de sluier met backstage foto’s van de shoot.

 

 

  • Topsportteam CLV op de foto
  • Topsportteam CLV op de foto
  • Topsportteam CLV op de foto
  • Topsportteam CLV op de foto
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)