print

Nieuws

Paarse Vrijdag

Ook dit jaar vieren we weer Paarse Vrijdag op school. Dat is dit jaar op vrijdag 8 december. Op deze dag laten we zien dat we iedereen accepteren, ongeacht of iemand nu homo, hetero, lesbisch, transgender of bi is. Dat doen we door iets paars aan te trekken naar school: een shirt, een broek, schoenen, sokken: als het maar paars is! Bij iedere ingang worden paarse armbandjes uitgedeeld om te laten zien: iedereen mag er zijn, het maakt niet uit op wie je verliefd wordt. Seksuele diversiteit is welkom - én aanwezig - op onze school!

In de pauzes staat er in de Grote Kuip een team van docenten en leerlingen achter een kraampje voor informatie, een gesprekje of vragen over seksuele diversiteit (domme vragen bestaan niet!).

Leerlingen die worstelen met gevoelens over hun geaardheid en graag iemand in vertrouwen nemen om hier over te praten, bieden wij een luisterend oor. Zij kunnen contact opnemen met meneer Threels of mevrouw Boef .

We zoeken nog leerlingen die willen helpen deze dag tot een succes te maken. Vind je het belangrijk zich hiervoor in te zetten, dan kunnen zij een e-mail sturen naar mevrouw van Kalkeren. Zij neemt daarna contact met je op.

  • Paarse Vrijdag
  • Paarse Vrijdag
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)