print

Nieuws

Erasmus+ project

Met het Erasmus+ project zijn wij afgelopen maand naar Italië geweest. Samen met onze docenten aardrijkskunde en Engels (de heer Kobus en de heer Gijsbertsen) zijn wij hier een week gebleven. We hebben veel mooie ervaringen opgedaan en delen deze graag.

De heenvlucht duurde iets langer dan verwacht met een extra stop in Napoli, maar toen we via Rome rond middennacht eindelijk in het stadje L’Aquila aankwamen, waren we erg blij.

L’Aquila ligt in de bergen, op  zo’n 2 uur rijden van Rome. Op woensdag en vrijdag zijn we de bergen in gegaan en hebben we twee prachtige oude bergstadjes bezocht. Op donderdag zijn we met alle leerlingen naar Rome geweest en hebben we belangrijke monumenten, zoals het Colosseum, bezocht.

Het was een mooie reis en we hebben er zeker veel van geleerd. Het constante communiceren met alle buitenlandse studenten zorgde ervoor dat je gedwongen werd om Engels te praten en hier hebben wij veel aan gehad. Aan het einde van de week merkten we dat dit communiceren al veel beter ging! We hebben niet alleen de Engelse taal, maar zelfs een beetje van het Italiaans mogen leren.

Het was een leuke week, we zouden het zo weer overdoen :)

Elise Mels, Fleur Stelwagen, Karlijn van Oest en Meike de Vries

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)