print

Nieuws

GLF gaat neospiritueel

Woensdagochtend zijn de leerlingen van 5 vwo op bezoek geweest bij Zilverdael, een centrum voor innerlijke groei en ontspanning. Buiten stormde het, maar de leerlingen zaten binnen heerlijk droog op yoga-matjes te luisteren naar Ben van Schie die de wereld neospiritualiteit opende. Energieën en geestelijke entiteiten waren hier geen onzin. Ze waren te ervaren en te duiden. We beleefden de klanken en ervoeren het lichaamsbewustzijn onder leiding van Ben.


Ben legde ons het volgde uit: “Je lichaam liegt niet. Wanneer je ziek bent is dat vaak een waarschuwing dat je niet lekker in je leven ligt. Het is goed om contact te hebben met jezelf, om met een open hart te leven, contact met je chakra’s, contact met het moment. Er zijn veel dingen die we met het gevoel beter begrijpen dan met het verstand. Wat het hart doet, is altijd goed”

De wereld van de nieuwe spiritualiteit; daar kan je spannende verhalen over vertellen. Beter kun je haar beleven. Volgende week gaan de havo- leerlingen GLF de wereld van neospiritualiteit ervaren. 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)