print

Nieuws

K&C klassen starten met thema EYE/I

De Kunst & Cultuur lessen van jaar 1, 2 en 3 zijn gestart! Dit jaar werken we vanuit het thema EYE/I. Een thema dat gaat over OGEN: zien, visioenen, kijken, fotografie. Maar ook over IK: identiteit, reflectie en zelfportretten. 

De leerlingen in klas 1 maakten kennis met Kunst & Cultuur door middel van het K&C Festijn. In de vier verschillende rondes gingen de leerlingen aan de slag met dansimprovisatie, theatersport, rap en maakten de leerlingen hun eigen K&C tas.

Kunst bekijken via je telefoon? Het kan! De leerlingen uit de Kunst & Cultuurklas 2 hebben hun eigen QR codes ontworpen. Twintig zwart-witte kunstwerken kun je tijdens de Proef Cultuur markt scannen met de app Aurasma. Download de gratis app in de appstore op je telefoon, volg CLVKunstCultuur. Scan de QR codes en ontdek de bijbehorende filmpjes van de leerlingen. In deze filmpjes geven leerlingen op hun manier antwoord op de vraag: Wat is Kunst & Cultuur voor jullie? Ieder groepje heeft dat op hun eigen manier beantwoordt. Er is gefilmd met een green screen, ze hebben geacteerd, geshuffled en gedanst. Kom naar Proef Cultuur en ontdek de Kunst & Cultuur route!

Klas 3 is aan de slag gegaan met mode ontwerpen. Kleding en kostuum maken vanuit alledaagse materialen zoals schuursponsjes, oude cd’s, enz.

  • K&C klassen starten met thema EYE/I
  • K&C klassen starten met thema EYE/I
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)