print

Nieuws

Scholierentriatlon?!

Zaterdagochtend 17 juni stonden negen triatleten van het CLV aan de rand van het Valleibad in Veenendaal. Om 08:00 uur klonk het startschot van de triatlon in en rond het zwembad waar de trainers, jury en ouders de deelnemers nauwlettend in de gaten hielden en aanmoedigden! Na afloop werden alle winnaars beloond met een medaille. Kijk op de Facebook-pagina voor meer informatie over het project en bekijk direct de foto’s! Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Scholierentriatlon op 26 augustus? Schrijf je dan direct in!

Drie weken lang kregen de leerlingen die zich hadden ingeschreven voor het project, training van leden van de triatlonvereniging VZC uit Veenendaal. Eén van de trainers is Rob Barel, een grote naam in de internationale triatlonwereld. Elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag werd na schooltijd afwisselend getraind op de onderdelen zwemmen, fietsen en lopen. Dit gebeurde op de atletiekbaan van VAV, de wielerbaan van AXA valleirenners en bovengenoemd zwembad.

Het doel van het project was jeugd bekend te maken met de sport triatlon, leden te werven en nog meer deelnemers tijdens de scholierentriatlon op 26 augustus te mogen verwelkomen. 

  • Scholierentriatlon?!
  • Scholierentriatlon?!
  • Scholierentriatlon?!
  • Scholierentriatlon?!
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)