print

Nieuws

What's your talent

Inmiddels zijn de eerste zeven beachvolleybaltrainingen gegeven en niet zonder resultaat! De 17 geselecteerde jongens voor het landelijke project What’s your Talent, gesubsidieerd door de Nederlandse Volleybal Bond werpen hun vruchten af.

De niet-volleyballers die door ‘het oog van de meester’, ofwel docenten BO zijn gescout, trainen sinds mei onder schooltijd op de Beach accommodatie naast Zwembad de Vallei. Elke week worden nieuwe accenten in de trainingen behandeld. De meeste jongens hebben een voetbalachtergrond maar weten inmiddels een prima pass, bovenhandse set-up en smash te produceren!

Doel van het project vanuit de NeVoBo is beachvolleybal onder jongens te promoten en talenten te scouten voor Team NL. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen What’s Your Talent op 15 juni in Scheveningen zullen scouts van Team NL en Regionale Trainingscentra onze CLV-leerlingen nauwlettend in de gaten houden. Mogelijk worden ze gevraagd in de zomervakantie een traject in te gaan om carrière te maken in deze sport.

Eerder in het traject was het CLV gastschool voor de landelijke nascholing beachvolleybaltrainer onder leiding van Olympiër Reinder Nummerdor. Het enthousiasme in Veenendaal is niet onopgemerkt gebleven. In de komende weken zal een camerateam filmpjes en foto’s komen maken van onze leerlingen voor de PR van het project volgend jaar!

Wiebe Westerterp (beachvolleybaltrainer), Sven Vermeulen (assistent trainer) en Niels de Koter (stagiair en onderzoeker talentherkenning)

 

  • What's your talent
  • What's your talent
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)