print

Nieuws

Maren Stoffels op het CLV!

Het is voor de vierde keer dat deze rasechte vertelster Maren Stoffels het CLV bezoekt (2, 15 en 16 juni) en vol humor over haar boeken zal vertellen. Het afgelopen jaar heeft Maren weer een nieuw boek geschreven ‘Ik zie je tussen de wolken’ en ze zal daar zeker over vertellen. ‘Ik zie je tussen de wolken’ is een bijzonder en ontroerend verhaal waarin ze schrijft over hoe het voor Lauren is om uit de kast te komen.

Recentelijk is haar nieuwste boek verschenen ‘Race’ waarin de Surinaamse  jongen Ravi een belangrijke rol speelt. Ravi is vernoemd naar Ravi, een leerling van onze school!  
10 jaar geleden won Maren Stoffels de prijs van de @jongejury met het boek ’Dreadlocks en lippenstift’. Ze stond toen aan het begin van haar carrière en was toen 15 jaar.
Inmiddels is ze, zoals ze zelf zegt,  ‘een soort van’ volwassen en heeft ze al heel wat boeken geschreven. Vorig jaar heeft Maren verteld over de thriller ‘Ik denk dat dit het einde is’. Een spannend thriller over de dakloze Maas in Amsterdam. Maren werd toen weer enthousiast ontvangen!

Zit je in de tweede klas dan mag je Maren Stoffels 2, 15 of 16 juni ontmoeten!

Jaaaa! Het is bijna zover: ik kom bij jullie op school! Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ik. Wat ik precies allemaal ga vertellen/ga doen is nog een verrassing, maar ik kan jullie wel al het volgende vertellen:

Jullie kunnen vragen stellen! Hoe meer, hoe beter. Meestal houd ik de laatste tien minuten hiervoor vrij. Dus bedenk vast een leuke, originele vraag, ik geef (bijna) overal antwoord op.

Wil je graag een boek van mij kopen? Dat kan! Ik neem onder andere Ik denk dat dit het einde is, Je bent van mij! en Met mijn ogen dicht mee. De prijzen van deze boeken liggen tussen de 7,50 en 14 euro. Neem contant geld mee (liefst gepast), want pinnen is niet mogelijk! Ik zal ze persoonlijk voor jou signeren.

Als je op de foto wilt, mag dat natuurlijk altijd. Kom gewoon naar me toe aan het eind van de lezing.

Verder kunnen jullie mij toevoegen op Facebook, Twitter en Instagram. Alle links vinden jullie op mijn website www.marenstoffels.nl

X Maren Stoffels

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)