print

Nieuws

Reinder Nummerdor naar Veenendaal!

Op donderdag 6 april komt (Beach)volleybaltopper Reinder Nummerdor naar Veenendaal! Deze vijfvoudig deelnemer aan de Olympische Spelen zal op de Beach accommodatie, gelegen naast Zwembad De Vallei, een scholing beachvolleybal verzorgen aan 20 geselecteerde scholen uit Nederland. Het CLV is er trots op één van deze geselecteerde scholen te zijn.

De Nederlandse volleybal bond (Nevobo) heeft het CLV als één van de 20 scholen uitgekozen mee te doen aan What’s your Talent? De Nevobo wil hiermee talentvolle jongens (in de leeftijdscategorie 13-15 jaar) scouten zonder (Beach)volleybalervaring om zich te ontwikkelen in een voor hen nog onbekende sport. In de week van 27 maart vinden twee selectiemomenten plaats op de Beach accommodatie in Veenendaal. De geselecteerde leerlingen doen in het trainingstraject (april-juni) mee aan 10 trainingen. Het CLV ondersteunt dit door de leerlingen onder schooltijd te laten trainen.

Na deze trainingen zal de NeVoBo de meest kansrijke jongens scouten voor regionale verenigingen, regionale trainingscentra en misschien zelfs een trainingsstage onder leiding van BeachTeam Nederland!

In de bijlage meer informatie over het project.

Iedereen is van harte uitgenodigd om op 6 april een kijkje te komen nemen!

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)