print

Nieuws

Koop je kaarten voor Shrek the Musical!

Over iets meer dan een week is het al tijd voor de uitvoering van de negentiende CLV Musical. Zo’n 140 leerlingen van onze school zijn maandenlang druk bezig geweest met de voorbereidingen en eindelijk zijn we er klaar voor. Op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 maart brengen we onze uitvoering van Shrek the Musical ten tonele in theater De Lampegiet in Veenendaal. Wil jij erbij zijn? Koop dan deze week je kaarten!

Shrek the Musical vertelt het verhaal van de groene oger Shrek, die zijn vredige moeras op een dag overspoeld ziet met sprookjesfiguren. Zij zijn daar gedumpt door de arrogante Heer Farquaad en lijken niet van plan om zelf weer weg te gaan, dus neemt Shrek het heft in eigen handen. Samen met een pratende Ezel gaat hij op pad om de vurige prinses Fiona te redden uit een hoge toren die bewaakt wordt door een draak, en haar veilig naar Farquaad te brengen om zijn moeras terug te winnen. Tijdens de avontuurlijke reis bloeien vriendschap en liefde op, maar zijn de verschillen tussen een oger en een prinses wel te overbruggen?

Aanstaande woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 maart zijn er in de grote en kleine pauze in de Grote kuip kaarten voor de musical te koop. Gereserveerde kaarten kunnen dan ook worden opgehaald. De data van de voorstellingen en bijbehorende prijzen zijn als volgt:

Woensdag 15 maart

Aanvang: 20:00 uur

Prijs: €7

Donderdag 16 maart

Aanvang: 20:00 uur

Prijs: €10

Vrijdag 17 maart

Aanvang: 20:00 uur

Prijs: €10

Tevens is er op de woensdag en donderdag een speciale introductieavond voorafgaand aan de musical. De leidinggevenden van verschillende afdelingen zullen dan vertellen over hun productieproces en bieden zo een leuk kijkje achter de schermen van de musical. Kaarten voor deze introductieavond kosten €3 extra.

Je kunt ook kaartjes reserveren door een mailtje te sturen naar productie@clvmusical.nl. Kaarten voor de vrijdagavond zijn vanwege de grote vraag echter alleen aan de tafel te koop.

Ook voor vragen kun je ons natuurlijk mailen. We hopen je bij de musical te zien!

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)