print

Nieuws

Beroependriedaagse 2M groot succes!

Van dinsdag 21 februari t/m donderdag 23 februari waren de leerlingen van 2M druk bezig met allerlei opdrachten rond vervolgopleiding en toekomstig beroep. Het project De Beroependriedaagse was ook dit jaar weer een succes. Voor elke leerling was er een excursie geregeld naar een bedrijf in of rond Veenendaal waar je kunt werken als je een opleiding op mbo niveau hebt voltooid.

CLV.b3d2017mavo2

Op donderdagmiddag waren er in elke klas presentaties over zelf gekozen beroepen. In deze presentaties moest een zelf geregeld interview verwerkt worden met een persoon die dit beroep beoefent. In de lokalen op de tweede verdieping van ons mavo huis hangen nog de posters die gemaakt zijn rond ditzelfde beroep. Er werd met veel enthousiasme aan al deze zaken gewerkt.
Op dit moment moeten er in klas 2M belangrijke keuzes gemaakt worden: welke vakken wil ik volgen in de bovenbouw en welke sector zal het worden? We hopen dat dit project inzicht heeft gegeven in het feit dat er heel veel mogelijkheden zijn voor iemand met een mbo diploma!

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)