print

Nieuws

Decemberconcerten CLV weer spectaculair

Familie, vrienden en andere aanwezigen hebben 15 en 16 december weer volop genoten van de Decemberconcerten. Het plezier en de passie waarmee werd gezongen en gespeeld straalden van het podium af.

Van ‘Hark! The herald angels sing’ tot aan een complete kerst-medley en van the Greatest hits van Queen tot aan Waltz no.2 van Shostakovich; geen nummer was te veel of te moeilijk. Het publiek was zichtbaar aan het genieten en liet dat regelmatig merken met oorverdovend applaus.

Ook dit jaar werd het lied Kyrie, gecomponeerd door Karl Jenkins, ten gehore gebracht. Dit keer kreeg het lied een  bijzondere lading, omdat het werd opgedragen aan een onlangs overleden leerling.

Het concert eindigde met een voorpoefje van de Musical Shrek, welke in maart door leerlingen van het CLV zal worden opgevoerd. De twee solisten zongen het nummer ‘I’m a believer’, van William Steig, en hebben daarmee de toon voor de musical gezet.

Hieronder zijn vier fragmenten te beluisteren van de CD! Wilt u de cd bestellen? Stuur dan een mail naar G.Brunsveld@clv.nl

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)