print

Nieuws

Stick2Uganda CLV 2017

Heb je iets met een goed doel en wil je weten hoe internationale goede doelen organisaties werken? Wilde je altijd al eens naar Afrika om te ervaren wat er daar al gedaan wordt en nog gedaan kan worden?

Wil je onder schooltijd deze ervaring opdoen? Dan is nu je kans om als ambassadeur van Stick2Uganda deel uit te maken van de projectgroep Stick2Uganda CLV 2017.

Voorlichting

Volgende week komen de ambassadeurs van de projectgroep 2015 langs om voorlichting te geven aan alle derde klassen, de vierde klassen HAVO en VWO en vijf VWO.

Werving

De werving voor ambassadeurs Stick2Uganda CLV 2017 is gestart! Deze groep ambassadeurs krijgt, in navolging van de projectgroepen 2013 en 2015, de gelegenheid te ervaren wat er allemaal bij komt kijken voordat je op reis gaat naar Oeganda. De projectgroep komt wekelijks bij elkaar. We worden geïnformeerd over het project door o.a. de ambassadeurs van de stichting. Tevens gaan we naar de Oegandadag, organiseren we de projectdag Stick2Uganda CLV 2017 en gaan we met elkaar in oktober 2017 twee weken naar Oeganda.

Aanmelden

Stuur voor vrijdag 11 november 2016 een motivatiebrief (liefst in het Engels) waarom je graag ambassadeur wilt worden van Stick2Uganda naar h.wynia@clv.nl. Vertel ook in je brief wie je bent (adres, emailadres, leeftijd, klas) wat je hobby's zijn, wat je al hebt gedaan (werkervaring en/of ervaringen als vrijwilliger) en wat je graag wilt leren. Je wordt dan uitgenodigd voor een tweetal gesprekken, één in het Engels over je motivatiebrief en één in het Nederlands over school en schoolprestaties. Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Verdere informatie

Je kan meer informatie over de stichting en het project vinden op de website www.stick2uganda.com.

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)