print

Nieuws

Inschrijving skikamp geopend tot herfstvakantie

Je kunt je tot de herfstvakantie inschrijven voor het CLV skikamp. Dus heb je je nog ingeschreven, maar wil je wel heel graag mee met dit gezellige en sportieve kamp? Schrijf je dan snel in! We hebben al veel inschrijvingen ontvangen en gaan ons uiterste best doen om met een zo groot mogelijk groep op skikamp te gaan.

Deze editie zullen we, net als voorgaande jaren, in de voorjaarsvakantie (van 23 februari tot en met 2 maart), weer vertrekken naar Oostenrijk om daar de fijne kneepjes van het skiën onder de knie te krijgen!

Het CLV Skikamp is voor iedere leerling (dus boven- en onderbouw!!) een uitstekende mogelijkheid om het skiën te leren, het skiën te verbeteren en om een supergezellige week in de sneeuw te beleven! 

Locatie en skigebied
Ook dit jaar zullen we afreizen naar Neukirchen am Groβvenediger, waar we al een aantal jaren super gastvrij ontvangen worden door de familie Hofer. In hun pension (www.pension-sonneck.at) zijn wij in de voorjaarsvakantie de enige gasten. Vanuit dit pension hebben we de mogelijkheid om gebruik te maken van 2 skigebieden. De eerste mogelijk is de Wildkogel in Neukirchen. Nadat we met de gondel naar boven zijn gegaan, komen we in een overzichtelijke skigebied wat bestaat uit 54km, overwegend eenvoudige, pistes. De tweede mogelijkheid, waar we meestal gebruik van maken, is Zillertal Arena. Na een busrit van ca.  20 minuten zijn we bij de liften vanwaar we maar liefst 166km kunnen gaan ontdekken! Dit gebied heeft met de gevarieerde pistes (stijl, vlak, breed, smal, bos) genoeg in huis om iedereen te vermaken en het biedt aan iedere deelnemer ruim voldoende uitdaging! Dit skigebied is zo uitgestrekt, dat je van Konigsleiten tot aan Zell am Ziller kunt skiën!

Skiles
Iedere deelnemer krijgt skiles. Hiervoor wordt de groep ingedeeld op niveau. Zo  krijgen zowel de beginners die voor het eerst op de ski’s staan als de (ver) gevorderden les die past bij hun niveau. De gediplomeerde skileraren zullen zowel ’s ochtends als ’s middags met de groep op pad gaan zodat de week garant staat voor grote vorderingen!

Kosten
De kosten voor de leerlingen zijn € 615,-. Bij dit bedrag zit de busreis, verblijf, ontbijt, diner, skipas, skimateriaal (ski’s, schoenen, stokken) en skiles. Heb je eigen materiaal dan krijg je een korting van € 35,00. Een helm is voor iedereen verplicht. Eventueel kan deze voor € 10,00 gehuurd worden.

Impressie vorige jaren
Voor een impressie van de voorgaande edities, en ook om alvast in de stemming te komen, kun je kijken op de Facebookpagina van het skikamp, of natuurlijk naar de aftermovie van Chester of de film van een van de skileraren

Inschrijven
Zin gekregen in deze fantastische week? Schrijf je dan in! Dat gaat als volgt:

  • Ga naar www.clv.nl > ‘Leerlingen’ > eXtra buitenschool staat in het rijtje ‘skikamp.
  • Aan de rechterkant vind je de button ‘inschrijven voor het skikamp doe je hier’, waarna je bij het inschrijfformulier komt.
  • Vergeet het inschrijfgeld niet over te maken!

Als je vragen hebt over dit fantastische kamp, kun je ze stellen aan de skikampleiding. Deze bestaat uit Klaas Brouwer, Ruud van de Hoef en Janneke Klomp. Je kunt ook een mail sturen naar hf@clv.nl.nl

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)