print

Nieuws

Met GLF naar Centrum Zilverdael

Op vrijdag 16 september zijn wij, de leerlingen van 5 vwo Geloof, Leven en Filosofie (GLF), naar het spiritueel Centrum Zilverdael in Wageningen geweest. Na een frisse maar mooie tocht begon de dag met een persoonlijk verhaal van Ben van Schie, onze leraar van de dag. De vragen die we elk hadden bedacht heeft hij geprobeerd te beantwoorden, zodat we een zo goed mogelijk beeld kregen van het spiritualisme bij Centrum Zilverdael. Hierna werd de groep verdeeld en begon voor de eerste groep leerlingen de yoga-les en het klankenconcert. Dit was een hele ervaring.

De nadruk werd gelegd op het bewustzijn van jezelf en het voelen van je lichaam. Na een paar giechels van de groep, het is immers even wennen, begon iedereen er in te komen.

De yoga was gefocust op de ademhaling en het klankenspel op ontspanning. Tips voor slapeloze nachten, piekergedachtes uitsluiten en bewustwording van je gevoelens kunnen we mee naar huis nemen. Gelukkig ontbrak een uurtje vrije tijd in het centrum van Wageningen niet. Een heerlijk rustig dagje dus om de week mee af te sluiten.

Natuurlijk moesten we nog met Ben van Schie op de foto en na de bedankjes voor de bijzondere ervaring konden we naar huis fietsen. We hadden thuis allemaal genoeg te vertellen!

  • Met GLF naar Centrum Zilverdael
  • Met GLF naar Centrum Zilverdael
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)