print

Nieuws

K&C klas 1 presenteert…

Levensgrote maskers, angst voor spinnen, vampiers, bang voor oud worden, grote ogen. Het thema waarmee Kunst & Cultuur dit jaar werkt is: FEAR. Het thema kan op vele manieren ingevuld worden en dat zagen we al tijdens de presentaties van blok 1 van klas 1. Maandag 18 januari presenteerden alle eerste klassen Kunst & Cultuur in Artschool Elevate hun werk van de afgelopen weken aan elkaar. Muziek, beeldend en dans zagen we op het podium!

Vier verschillende groepjes uit K&C klas 1A zijn aan de slag gaan met muziek. Bang Bang, het eerste nummer tijdens de presentaties was een variatie op het bekende nummer van Ariande Grande, Nickie Minaj en Jessie J. ‘Wij zijn de vrienden onder je bed’ zongen vijf andere meiden luidkeels, met witte shirts en zwarte lippenstift maakten zijn hun optreden compleet.

K&C klas 1B was de afgelopen weken bezig met beeldend. Ze hebben collages gemaakt van beelden die zij bij het thema FEAR vinden passen. Ook tekenden en schilderden zij ogen als decorstukken bij het theater- en dansstuk Bang voor…. Grote, geschrokken, gesloten, kleine, kleurrijke en zelfs kattenogen kwamen voorbij in de presentatie. Een decor dat je blijft aanstaren! Ieder groepje schreef een kort verhaal bij hun beeldend werk en heeft dat afgelopen maandag voorgedragen.

Een snelle beweging met je armen of een beweging op de vloer waarbij je je hele lichaam moet gebruiken. K&C klas 1C ging deze periode voor het eerst aan de slag met dans. En met succes! Op het nummer Ghosttown van Adam Lambert heeft K&C klas 1C afgelopen maandag laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Hoe gaaf ziet het er uit als een klas echt samen danst! Een tipje van de sluier zie je in de foto’s, de rest moet je zien tijdens de Showcase!

  • K&C klas 1 presenteert…
  • K&C klas 1 presenteert…
  • K&C klas 1 presenteert…
  • K&C klas 1 presenteert…
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)