print

Nieuws

Mi wauw! Kunst & Cultuur naar het RO-theater

Een reus die prinsessenvlees wil eten, een kat die zijn negen levens bijna verspilt, prinses verWendy die gewoon eens lekker wil zoenen met een gewone boerenjongen. Met alle leerlingen van de Kunst & Cultuurklassen 1, 2 en 3 zijn we op woensdag 13 januari naar de voorstelling De Gelaarsde Poes van het RO theater geweest in theater De Lampegiet.

Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. De pratende kat belooft zijn beste vriend een beter leven, vol geluk en geld. Door de slimme en onnavolgbare streken van de gelaarsde Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is prinses Wendy zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn?

Het was een avond vol hilariteit en verwondering. Bij Kunst & Cultuur laten we leerlingen graag beleven wat kunst allemaal kan zijn en kan betekenen, dat is op deze avond zeker gelukt!

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)