print

Nieuws

Zevende plek! Maar we willen meer!

SEVEN DAYS OF FEEDBACK - Inmiddels zijn we net over de helft van de 7 days of feedback! Met gepaste trots staan we al een paar dagen op de zevende plek van de ranglijst. En dat is niet niks voor een school die voor het eerst meedoet. Maar we willen natuurlijk meer! Heb je de app dus nog niet gedownload, doe het dan nu, er zijn nog meer dan genoeg challenges te behalen! We hebben nog 4 dagen de tijd om te knallen.

Binnen het CLV is Meike de Vries uit klas g1b de koploper onder de leerlingen! Super goed bezig Meike, ga zo door! Wil je weten hoe ze aan zoveel punten komt dat ze in de leaderboard staat?

Punten zijn natuurlijk te verdienen door het meedoen aan de challenges, het uploaden van foto’s daarvan en het posten van berichten die ermee te maken hebben. Vergeet dan vooral niet de #sdof15 en #ChristelijkLyceumVeenendaal toe te voegen aan je post! Check ook even in je profiel of je bij ‘company’ het Christelijk Lyceum Veenendaal (op deze manier gespeld) hebt toegevoegd, want anders komen jouw punten niet bij het totaal van onze school terecht! Met de lifestyletesten, polls en ratings zijn nog meer punten te verdienen, dus vergeet niet deze in te vullen!

Tijdens je les bewegingsonderwijs deze week komt de fysical challenge van de dag ook langs, dus neem voor deze ene keer je mobieltje mee om hier een foto van te maken zodat je die gelijk kan uploaden in de app! En niet alleen de sportdocenten doen mee met de 7 days, onder de koplopers zien we meer collega’s terug zoals mevrouw Van Anbeek, die samen met haar leerlingen aan de challenges meedoet. Keep up the good work!

Eat clean, train dirty, be awesome!

 

Lees meer in ons vorige nieuwsbericht

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)