print

Nieuws

Salut! (1)

Op donderdag 12 november vieren we op het CLV de Dag van de Franse Taal. We pakken flink uit tijdens deze 'journée française', want we willen het vak Frans goed in de schijnwerpers zetten. Op de website en Facebook doen we mee: komende week staat het vak Frans ook hier centraal. Denk aan interviews met de docenten Frans en recepten uit de Franse keuken.

Docente Rita Klont vertelt alvast wat er komende donderdag in onze school op het programma staat: "De lokalen Frans zullen feestelijk ingericht zijn, evenals de personeelskamers. Tijdens de pauzes klinken er prachtige chansons uit de luidsprekers. De Franse lessen krijgen een speciale invulling en voor de collega's is er in de pauze een traktatie met een Franse knipoog.

Vergeet niet even langs de mediatheek te gaan! Er is een kleine tentoonstelling ingericht met Franse boeken en films. Als je het vak niet meer in je pakket hebt, kun je kijken wat je je nog weet te herinneren van deze mooie taal: maak eens een opdrachtje of zet een puzzel in elkaar van een Frans monument. We maken er een gezellige, leerzame dag van!"

Au revoir!

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)