print

Nieuws

Onze Olympic Moves teams worden 5e van Nederland

Op vrijdag 5 juni behaalden de hockey- en softbalteams van het CLV een zeer verdienstelijke vijfde plaats op de SCHOOLFINAL van Olympic Moves in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het toernooi kreeg een mooie kick-off van Epke Zonderland (olympisch kampioen rekstok).

 

Zowel de softballers als de hockeysters kregen te maken met zeer moeilijke omstandigheden. Overvliegende vliegtuigen en een temperatuur van meer dan 34 graden maakte een topprestatie erg lastig. Met 1x winst, 1x gelijkspel en helaas 1 verloren partij tegen de latere winnaar was het CLV de minst gepasseerde ploeg van het toernooi. De softballers zetten ook een fantastische prestatie neer door als niet-softballers 2x te winnen en helaas 2x te verliezen, waarvan 1x tegen de latere winnaar.

 

Alle docenten bewegingsonderwijs en begeleiders geven alle ‘athletes’ een groot compliment voor het gehele traject. We dagen alle overige leerlingen van het CLV uit om zich volgend jaar ook in te schrijven voor de Olympic Moves. Een sporttoernooi wat je niet wilt missen.

 

Meer informatie over Olympic Moves op onze website

  • Onze Olympic Moves teams worden 5e van Nederland
  • Onze Olympic Moves teams worden 5e van Nederland
Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)