print

Nieuws

LO2/BSM actief tijdens Schoolkorfbalweek

Afgelopen week vond het Rabobank Schoolkorfbal plaats op het terrein van SKF, de Veenendaalse korfbalvereniging. Tegen de duizend basisschoolleerlingen uit de groepen 1 t/m 8 en hun ouders, opa's en oma's hebben kennisgemaakt met korfbal en de vereniging SKF.

CLV-leerlingen die het keuzevak LO2 of BSM volgen, waren aanwezig om deze middag mede mogelijk te maken. Op de site van de Veenendaals korfbalvereniging worden onze leerlingen bedankt voor hun bewezen diensten: ‘De BSM/LO2 klassen van het CLV waren op woensdagmiddag met ongeveer 40 leerlingen aanwezig om de activiteiten voor de kinderen van groep 1 t/m 4 in goede banen te leiden. Ze deden het fantastisch en maakten er voor alle kinderen een hele leuke middag van. We zijn ontzettend blij met de samenwerking met het CLV en willen alle leerlingen en hun docenten voor hun inzet bedanken.’

Als docenten van de klassen LO2/BSM zijn wij natuurlijk ook trots op de verrichtingen van onze leerlingen! De foto's geven een impressie van een geslaagde middag.

 

 

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)