print

Nieuws

Willem de Vos per 1 augustus rector-bestuurder

De huidige rector-bestuurder van onze school, ir. Kees Kloet, sluit zijn onderwijscarrière aan het einde van dit schooljaar af. Per 1 augustus wordt hij opgevolgd door drs. Willem de Vos. Na een unaniem positief advies van de medezeggenschapsraad heeft de Raad van Toezicht hem op 14 april benoemd.

 

Voor alle medewerkers is er een kennismakingsbijeenkomst op donderdag 16 april.

 

De nieuwe rector-bestuurder heeft veel ervaring met leidinggevende taken in het onderwijs. Hij was onder meer rector en directievoorzitter van CSG Het Streek en gaf daarna als interim-directeur/rector leiding aan vele scholen.

 

Wij hebben er vertrouwen in dat de nieuwe bestuurder past bij het CLV en bij de uitdagingen  waarvoor de school zich de komende jaren geplaatst ziet.

 

Prof.dr. Martin Kropff, voorzitter van de Raad van Toezicht: "Willem de Vos heeft een  inspirerende kijk op het onderwijs, brede bestuurlijke ervaring, visie en daadkracht en hij kan verbinden en enthousiasmeren. Voor ons is hij de bestuurder die de school de komende periode nodig heeft."

 

Drs. Willem de Vos zegt zelf over zijn benoeming: “Na een boeiend en onrustig bestaan van 16 jaar ben ik eraan toe een meer blijvende bijdrage te leveren aan een organisatie die ertoe doet. Die bijdrage lever ik graag aan het CLV, een school die ertoe doet!”

Contact
Kerkewijk 149
3904 JC Veenendaal
Postbus 41
3900 AA Veenendaal
0318 500 621
info@clv.nl
Routebeschrijving
Scholengemeenschap voor mavo, havo
en vwo (atheneum, gymnasium)